2017 biedt financiële voordelen: op dit moment is de rente laag en kun je nog 101% van de woningwaarde lenen. In 2018 wordt dat teruggebracht naar 100% en dat kan een aanzienlijk verschil maken, zoals te zien in het rekenvoorbeeld.

VOORBEELD

Bij een woningwaarde van 180.000,- kunt u in 2017 nog €.1.800,- meer financieren voor het betalen van bijkomende kosten zoals overdrachtsbelasting, taxatiekosten, notariskosten, advieskosten en borgtocht voor Nationale Hypotheek Garantie. In 2018 zal bedrag €.0.- zijn. Je kunt in 2018 maximale 100% van de marktwaarde/koopsom lenen voor de aankoop van uw woning. Alle extra kosten moet dan uit eigenmiddelen/spaargeld betaald worden.

Wanneer je dus op het punt staat om een huis te komen, weer er dan op tijd bij. Zo houd je meer geld over voor bijvoorbeeld de verbouwing of de inrichting van je huis. Er zijn voldoende mogelijkheden om, zonder al te veel eigen geld, eigenaar te worden van jouw droomhuis! Wil je weten hoe dat in jouw situatie zit?

Wil je weten wat jou mogelijkheden (nog) zijn neem dat gerust contact op. De kosten voor het eerste gesprek nemen wij voor onze rekening.