Mijn situatie

Plannen voor een verhuizing?

De huizenmarkt trekt aan en de rente is nog laag; het kan een goed moment zijn om je verhuisplannen door te zetten. Als je op zoek gaat naar een ander huis, dan begin je met uitrekenen hoeveel je kunt lenen. Omdat als je weet wat je kunt betalen, en wat niet, dat de zoektocht naar een nieuw huis natuurlijk een stuk leuker maakt.

Wat zijn je eisen aan een nieuwe woning? Wil je meer ruimte of juist minder ruimte? Wil je in de stad wonen of juist buiten de stad? Wat wil jij in je nieuwe huis? Zet van te voren alvast je woonwensen op een rijtje, zodat je doelgericht kunt zoeken. Start bijvoorbeeld online met zoeken op Funda of Jaap.nl. Of schakel een aankoopmakelaar in via NVM.

Heb je een huis op het oog? Voorkom dan teleurstellingen en laat ons een hypotheekberekening maken. Dan weet je, voordat je de onderhandelingen ingaat, of je het huis ook daadwerkelijk kunt kopen.

Het grote verschil met een eerste huis kopen, is dat je nu al een huis en een hypotheek hebt. Daarom zijn er een aantal belangrijke vragen waar je goed over na moet denken.
– Ga ik mijn oude hypotheek oversluiten of meenemen?
– Kan ik mijn hypotheek verhogen?
– Wat doe ik met een restschuld? Aflossen of meefinancieren?
– Hoe zit het met NHG?
– Waag ik de gok of kan ik beter wachten tot mijn oude woning verkocht is?
– Kan ik dubbele lasten betalen?
– En wat zijn mijn mogelijkheden met een overbruggingshypotheek?

Welke kosten brengt verhuizen met zich mee?
Wij helpen je deze vragen te beantwoorden. Zo zorgen we samen voor een goed overzicht en weet je precies waar je aan toe bent als je deze nieuwe stap gaat zetten. Ga je voor je nieuwe huis (gedeeltelijk) een nieuwe hypotheek afsluiten? Je kunt kiezen tussen een lineaire hypotheek, een annuïteitenhypotheek of je gaat voor een combinatie hiervan. Wij helpen je bij het bepalen van de juiste oplossing. Want als je nu zorgt dat je de goede keuze maakt, dan heb je daar de komende jaren financieel profijt van.

Enkele voordelen als je kiest voor Van Andel Hypotheken

Ο Volledig onafhankelijk en objectief advies;
Ο Persoonlijk advies voor jouw situatie;
Ο Gratis eerste kennismakingsgesprek;
Ο Gratis NHG toets;
Ο Ruimste keuze in geldverstrekkers;
Ο Altijd welkom op ons kantoor in Leeuwarden;
Ο Voor een scherpe prijs.

Kom dus voor een persoonlijk gesprek en een maatwerk hypotheek langs bij ons op kantoor. De koffie staat niet klaar, maar zetten wij vers voor je!

Is jouw bestaande hypotheek van een ander soort? Dat kan, maar sinds januari 2013 heb je bij nieuwe hypotheken alleen nog recht op hypotheekrenteaftrek als je een lineaire hypotheek of annuïteitenhypotheek afsluit. Tegen bepaalde voorwaarden kun je oude hypotheekvormen meenemen naar je nieuwe huis. Wij kunnen je hier alles over vertellen. Als je bod is geaccepteerd, het voorlopig koopcontract is getekend en met een beetje mazzel je oude huis is verkocht, wacht de volgende stap. Tijd om de financiering officieel te gaan regelen.

Daarin begeleiden wij je graag!

Erkend Financieel Adviseur sinds 1990    Persoonlijk – Onafhankelijk – Maatwerk